Φωτιά Σούνιο / Φωτιά ΤΩΡΑ στο Σούνιο κοντά σε ξενοδοχείο - Newsbomb ... / Ειδησεισ 06 αυγούστου 2021, 17:45.

Φωτιά Σούνιο / Φωτιά ΤΩΡΑ στο Σούνιο κοντά σε ξενοδοχείο - Newsbomb ... / Ειδησεισ 06 αυγούστου 2021, 17:45.. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, λίγο πριν την περιοχή των λεγρενών. Φωτιά τωρα στο σούνιο κοντά σε ξενοδοχείο. Φωτιά σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, πάνω από τη λεωφόρο σουνίου, σύμφωνα με τη λαυριακή. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο.

Με τις φλόγες παλεύουν οι πυροσβέστες από γη και αέρα, τουλάχιστον μέχρι να πέσει το. Μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών. Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ανατολική μάνη, καθώς. Καμένη γη και στην αρκαδία… Η πυροσβεστική υπηρεσία λίγο μετά τις 17.

«Φουντώνει» η φωτιά στο Σούνιο - Fimotro
«Φουντώνει» η φωτιά στο Σούνιο - Fimotro from fimotro.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει σε χαμηλή βλάστηση. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Φωτιά ξέσπασε σε θαμνώδη έκταση σε λόφο στα λεγραινά, λίγο πριν το σούνιο. Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική εκτυλίσσεται κοντά σε ξενοδοχείο, στο. Ειδησεισ 06 αυγούστου 2021, 17:45. Υπό έλεγχο οι φωτιές σε γούρνες ηρακλείου και σούνιο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Η φωτιά στο σούνιο καίει κοντά σε ξενοδοχείο ενώ αυτή στα άνω λιόσια πάνω από το νεκροταφείο της περιοχής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Ειδησεισ 06 αυγούστου 2021, 17:45. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου. Φωτιά ξέσπασε σε θαμνώδη έκταση σε λόφο στα λεγραινά, λίγο πριν το σούνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με αραιά πεύκα βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Με τις φλόγες παλεύουν οι πυροσβέστες από γη και αέρα, τουλάχιστον μέχρι να πέσει το. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά βρίσκεται κοντά σε ξενοδοχείο. Η ανατολική μάνη δοκιμάζεται από νέο μέτωπο πυρκαγιάς, ενώ ήδη 10 άτομα βρίσκονται σε διαδικασία απεγκλωβισμού.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο. Η φωτιά στο σούνιο είναι κοντά στο ξενοδοχείο cape sounio και στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να τη θέσουν υπό έλεγχο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Μαρτυρία για εμπρησμό: «Είδα ύποπτες κινήσεις στο Λαύριο ...
Μαρτυρία για εμπρησμό: «Είδα ύποπτες κινήσεις στο Λαύριο ... from i0.wp.com
Υπό έλεγχο οι φωτιές σε γούρνες ηρακλείου και σούνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά βρίσκεται κοντά σε ξενοδοχείο. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη λεωφόρο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε θαμνώδη έκταση στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα μονάδες της. Εκκενώνεται το κέντρο κράτησης στην αμυγδαλέζα (video). Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα στο σούνιο.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Νέα φωτιά ξέσπασε λίγο μετά από τις 5 το απόγευμα σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, στο σούνιο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου χωρίς να απειλεί τις εγκαταστάσεις ή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με αραιά πεύκα βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής. Φωτιά ξέσπασε σε θαμνώδη έκταση σε λόφο στα λεγραινά, λίγο πριν το σούνιο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει σε χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε θαμνώδη έκταση στο σούνιο. Με τις φλόγες παλεύουν οι πυροσβέστες από γη και αέρα, τουλάχιστον μέχρι να πέσει το. Οι φλόγες μαίνονται σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά βρίσκεται κοντά σε ξενοδοχείο.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση. Με τις φλόγες παλεύουν οι πυροσβέστες από γη και αέρα, τουλάχιστον μέχρι να πέσει το. Καμένη γη και στην αρκαδία… Μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών.

Ανάβυσσος-Φωτιά: Αποκατάσταση κυκλοφορίας στην Αθηνών ...
Ανάβυσσος-Φωτιά: Αποκατάσταση κυκλοφορίας στην Αθηνών ... from www.grtimes.gr
Με τις φλόγες παλεύουν οι πυροσβέστες από γη και αέρα, τουλάχιστον μέχρι να πέσει το. Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ανατολική μάνη, καθώς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει σε χαμηλή βλάστηση. Εκκενώνεται το κέντρο κράτησης στην αμυγδαλέζα (video). Υπό έλεγχο οι φωτιές σε γούρνες ηρακλείου και σούνιο. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη λεωφόρο. Καμένη γη και στην αρκαδία…

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση.

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε γούρνες ηρακλείου και σούνιο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε θαμνώδη έκταση στο σούνιο. Οι φλόγες μαίνονται σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, λίγο πριν την περιοχή των λεγρενών. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Φωτιά σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, πάνω από τη λεωφόρο σουνίου, σύμφωνα με τη λαυριακή. Νέα φωτιά ξέσπασε λίγο μετά από τις 5 το απόγευμα σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, στο σούνιο. Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική εκτυλίσσεται κοντά σε ξενοδοχείο, στο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Φωτιά τωρα στο σούνιο κοντά σε ξενοδοχείο. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio.